Logo
Fritzell & Pantzar Arkitektur AB, Munkbrogatan 2, 111 27 Stockholm

Fritzell & Pantzar Arkitektur AB grundades 2021 av John Pantzar och Jonah Fritzell. Vårt fokus ligger på identitetsstark gestaltning, hållbarhet och lustfyllda, produktiva processer – vilket ger oss återkommande och nöjda samarbetspartners. Sedan starten har kontoret vuxit till en handfull medarbetare och samarbetat med många av Sveriges mer profilerade utvecklare och fastighetsägare.

Kontakta oss

Förfrågningar

info@fritzellpantzar.se

Ansökningar

jobb@fritzellpantzar.se

Idé, design, genomförande

Vår ambition är att vara bra på tre saker: Idé, design och genomförande. Idéerna är alltid startpunkten för vårt arbete och grundar sig på en grundlig analys av projektets, platsens och kundens förutsättningar. I våra projekt tänker vi ofta på idéer som en serie av frågor. Designen är ett svar på de frågor som idéerna väcker. Så säkerställer vi en design som bär mening. Genomförande handlar om att skapa en hög kvalitet på det byggda resultatet, men också på varje varje skiss, ritning, diagram och bild på vägen dit.

Massivbordet

Vårt skrivbord, helt byggt av KL-trä

Projekt:

Massivbordet

Typ:

Produkt

Status:

Färdigställt

Storlek:

135 kg

År:

2022

Kund:

Fritzell & Pantzar arkitektur

Samarbete:

Massivverk

Massivbordet är vårt egna bord, som vi arbetar runt varje dag. Vi har designat bordet och våra vänner på Massivverk har sågat och fräst ut formarna. Idén var att skapa en produkt som är trevlig att vistas kring, och som genom sina rundade ben och hörn framhäver bordets tyngd. Samtliga delar är gjorda i 60 mm tjocka skivor av KL-trä. Benen består av två delar som träs i varandra.

Kontakta oss om ni vill ha något liknande!